RDC Polog

Komunat e rajonit

Public Procurement

 E-Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

1. 03/2015 - Градежно занаетчиски работи,климатизација електроинсталаторски работи на објект за потребите на Центарот за развој на Полошкиот плански регион

 

2. 08/2015 - Изработка и ажурирање на web-портал за инвестирање во регионот (Е-база на податоци) за потребите на Центарот за развој на Полошкиот плански регион

 

3. 04/2015 - Изработка и ажурирање на web-портал за инвестирање во регионот (Е-база на податоци) за потребите на Центарот за развој на Полошкиот плански регион

 

4. 02/2015 - Изработка на водич за инвестиции во Полошкиот планскирегион со мапа на слободни индустриски зони

 

5. 01/2015 - Регионална програма со Предлог-Акционен план и комуникациска стратегија за развој и подршка на приватен сектор во координација со другите ентитети во Полошкиот плански регион